1 slaapkamer appartement 2e verdieping 2.2


Welkom in woonproject VENUS te Tongeren, een naam met geschiedenis. Op de hoek van de Sint-Truidersteenweg met de Beukenbergweg pronkt in het najaar van 2023 een prachtig nieuwbouwproject waar Tongeren fier op mag zijn.

De naam ‘Residentie VENUS’ verwijst naar de Romeinse tijd waar VENUS de godin van de liefde en de schoonheid werd genoemd. Vandaag brengen wij de schoonheid samen met architectuur en betekent residentie VENUS een kleinschalig en exclusief woonproject van 13 appartementen dat wordt gerealiseerd op een steenworp van de Tongerse binnenstad.

Alle wegen leiden naar Rome… of Tongeren! Via tal van invalswegen die naar het centrum van Tongeren leiden, geraakt u vanuit Residentie VENUS met de auto ook vlot in steden als Bilzen, Hasselt, Sint-Truiden, Maastricht en Luik. De bus stopt ook vlakbij en brengt u gemakkelijk naar de binnenstad en omliggende steden en gemeenten. Het treinstation ligt slechts op een boogscheut. U merkt het: dankzij haar centrale ligging is uw nieuwe thuis langs alle windrichtingen vlot bereikbaar. Of strek de benen en wandel of fiets het historische centrum in, u bent er op een wip. Vanuit uw nieuwe appartement in Residentie VENUS is het een plezier om de binnenstad te gaan verkennen, met al haar gezellige eetzaken en trendy winkels.Tongeren is bovendien een ideale uitvalsbasis om te gaan werken of om gewoon centraal in Vlaanderen te wonen. Alle benodigde faciliteiten zijn hier voorhanden: scholen, supermarkten, horecazaken, dokters, het ziekenhuis AZ Vesalius, … liggen allen op een steenworp van uw nieuwe thuis.

Kleinschaligheid is een belangrijk element in onze woonfilosofie. Residentie VENUS is daarom ook geen kolossaal project waar u zichzelf wel eens in zou kunnen verliezen. Uw rust en privacy zijn belangrijk en dat beseffen we maar al te goed. U zal het merken, over de architectuur is nagedacht. In overleg met onze architecten werd een gevel ontworpen met een mooi samenspel van een zachte gevelsteen en zwarte aluminium raamprofielen, resulterend in een strakke, hedendaagse maar tevens tijdloze look. Het zijn in totaal 13 appartementen met ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen.

Op het gelijkvloers vinden we 2 één-slaapkamer appartementen, telkens met een aangenaam leefterras. Eveneens bevindt zich op het gelijkvloers een gemeenschappelijke fietsenstalling en er zij privé kelderbergingen. 
De eerste en tweede verdieping zijn identiek en omvatten 3 één-slaapkamer appartementen en één twee-slaapkamer appartement. Ook elk met een mooi, zonovergoten terras.
Op niveau 3 bevinden zicht 2 ruime appartementen met 2 slaapkamers en een prachtig leefterras. 
De bovenste, vierde verdieping huisvest een uniek en zeer ruim penthouse met drie slaapkamers, twee badkamers en een prachtig terras met fantastisch uitzicht over de stad.
Uiteraard is het gebouw uitgerust met een lift tot in de kelderverdieping, waar zich ondergrondse bergingen, parkeerplaatsen en tellerlokalen bevinden. 

Wat is er leuker dan uw eigen stek helemaal volgens uw smaak en stijl in te richten? Wij bieden u graag die mogelijkheid… we staan gekend om onze doorgedreven, gepersonaliseerde klantenbegeleiding. Ieder appartement in Residentie VENUS zal standaard reeds voorzien worden van een hoogwaardige afwerking met duurzame materialen en het nodige moderne wooncomfort inbegrepen. Echter kan (lees ‘zal’ indien u er tijdig bij bent) de indeling van uw appartement alsook de interieurafwerking volledig op maat gebeuren, op basis van uw behoeften, persoonlijke smaak en budget.
Op die manier garanderen wij u alvast graag een zorgeloze oplevering van uw nieuwe droomappartement of -investering.

Kers op de taart: BEN (Bijna-Energie-Neutraal)
Residentie VENUS zal een uitgesproken energiezuinig en standingvol gebouw worden, waarbij een zeer laag energielabel, meer bepaald de BEN-norm wordt gehaald door middel van toepassing van groene, hernieuwbare energiebronnen. Onder andere door het gebruik van vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen, … zal u een uitmuntend wooncomfort ervaren.

De troeven van Residentie Venus in een notendop:

-Exclusief en kleinschalig
-Toplocatie
-Bijna-Energie-Neutraal dus financiële en fiscale voordelen
-Ruime, lichtrijke appartementen
-Hoogkwalitatieve afwerking op maat, op basis van uw smaak en budget
-Persoonlijke begeleiding door interieurarchitect

De vermelde prijzen zijn exlcusief alle koperskosten.

Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.